Ring Oss Nu: 040-49 26 28

FÖRETAGET MED ERFARENHET AV ALLT FRÅN
NYBYGGNATION, OMBYGGNATION , LOKALANPASSNINGAR TILL RENOVERINGAR!

Vi utför större och mindre totalentreprenader till både privat och företag. Kort och gott finns det inget jobb som vi inte kan lösa antingen med vår kompetenta personal eller tillsammans med någon av våra samarbetspartners.

Fördelen med en totalentreprenad är att du som kund kan luta dig tillbaka och låta oss förverkliga dina drömmar. Vårt team leds av en erfaren projektledare som samordnar underentreprenörer och leverantörer samtidigt som de under hela byggprocessen är din kontaktperson och den du kommer till med frågor och funderingar.

Vi renoverar lägenheter till Heimstaden. Där utför vi en totalrenovering av lägenheterna som inkluderar allt från el, VVs, målning, snickeri, badrum- och köksrenovering. Allt efter svensk byggstandard och såklart efter våra kunders önskemål. Vi utför även fönsterbyte, tak byte, inglasning av balkonger, installation av värmepumpar och övrig service, samt byte av dörrar vid inbrott och lokalanpassningar.

OM OSS:

Vi på Stenshammer Entreprenad AB är det lilla företaget med den stora kompetensen. Hos oss är inget projekt för stort eller för litet. Är du nyfiken på vad vi sysslar med för tillfället eller vill se projektbilder följ oss på Instagram.

Önskar ni offert eller kontakt för vidare planering av era projekt tveka inte att höra av er så bokar vi in en mötestid.  Vår bas ligger i Staffanstorp utanför Malmö men vi välkomnar kunder från hela Sverige

Självklart har vi våtrumsbehörighet.

Vi har stor erfarenhet av att bygga och renovera våtutrymmen. Vi arbetar med badrum, toaletter, tvättstugor, bastubyggnation och naturligtvis också med kök. Det finns många regler och uppfattningar om hur det skall göras för att bli bra och för att undvika fuktskador.